Hur ska det nya året bli?

2016 har precis börjat och många av oss gjorde nog det klassiska misstaget att på nyårsafton avge en massa löften som kanske redan har brutits. Detta är en sits som det är mycket lätt att hamna i. Det kan då kännas hopplöst. Men det finns faktiskt knep att ta till som kan ge en goda förutsättningar för ett bra år.

Inför årsskiften och i början av ett nytt år görs det alltid massor av förutsägelser om hur läget i världen kommer att se ut under det kommande året. Dessa profetior görs inom massor av områden – inom politik och ekonomi, det kan gälla väder och vind, hur skördar kommer att slå ut eller vad som kommer att ske på bostadsmarknaderna världen över. Det finns nog inte många områden som inte berörs av någon slags profetia under ett nytt års början. Dessa förutsägelser rör stora världsliga områden men är naturligtvis något som man själv också kan ha nytta av. Genom att ta del av dem får man en god uppfattning om hur året kommer att bli och man kan därmed också handla därefter för att se till att man drar fördel av eller skadas så lite som möjligt av de följder som profetiorna får.

Signpost year 2015 2016

Ett annat sätt att sia om det nya året är naturligtvis att ta del av sitt horoskop. Horoskop måste ju också ses som någon form av profetia, även om de oftast avhandlar ämnen som inte är riktigt lika omfattande och världsomvälvande som till exempel de profetior som Nostradamus fick till sig under 1500-talet. Inte desto mindre är de naturligtvis mycket viktiga för dig. Det kanske är så att det är nya karriärmöjligheter som anas på horisonten, kanske kommer du att hitta den stora kärleken, eller så är det ett år fyllt av härliga resor och spännande upplevelser. Kanske inträffar allt av det ovanstående – oavsett vad så kan det vara härligt att ha något att se fram emot och hoppas på. Dessutom kan det ju vara bra att ha lite tid på sig för att förbereda sig för dessa stora händelser.