Två profeter vars profetior blev verklighet

Bland historiens profeter är förmodligen Nostradamus den som är mest välkänd. Hans profetior har med ett visst mått av välvilja tolkats som bland de mest precisa som någonsin nedtecknats. Fast trots det är de inte mer detaljerade än att de som ger sig in på att försöka uttolka dem måste pussla lite med bevisen (Hister blir det till Hitler för att nämna ett känt exempel. Men det finns såklart fler människor genom historien som mer eller mindre gissat rätt. Här följer två av dem.

John Elfreth Watkins

Han var ovanligt aktiv organisation som bland annat sysslar med att utbilda påstådda clairvoyanta människor.

Förutsägelser är svårt

Profetior i alla ära, det är svårt att förutse vilken som är den bästa sparformen för dina pengar. SAVR hjälper dig att spara pengar genom att ge tips på hur du kan leva billigare. Men viktigast av allt är att de förvaltas i en fond som historiskt sett presterat bättre än börsen. Om du vill spara pengar är det ett tips att kolla in SAVR och vad de kan erbjuda dig och din plånbok.

Förutsägelser är svåra och i någon mån är det väl som talesättet säger att även en blind höna hittar ett korn ibland. Gör tillräckligt många förutsägelser och till slut kommer någon av dem att bli verklighet.

mantle